Kendi kendine açılıp kapanan morg kapısı | Video izle

Kendi kendine açılıp kapanan morg kapısı | Video izle

Brezilya'da çekilip sosyal medyaya yüklenen görüntüler dehşete düşürdü... Görüntülerde morg kapısının kendi kendine açılıp kapandığı görülüyor. Sosyal medyada kısa sürede viral olan morg videosu, izleyenlerin ise tüylerini ürpertiyor.

Brezilya'da bir morgda çekilen görüntüler dehşete düşürdü...  Morgda cesetlerin bulunduğu odadan gelen gürültünün ne olduğunu anlamaya çalışan polis memuru bir anda kendini adeta korku filminin içinde buluyor. Koridorda kendiliğinden yanıp sönen lambalar eşliğinde yavaş yavaş morgun kapısına ilerleyen polis, ölülerin bulunduğu odanın önüne geldiğinde kapıdan gelen sesle birden duruyor.

POLİS YAKLAŞTIĞINDA DURDU

43 saniye boyunca yanıp sönen ışıklar ve kapının kendi kendine çarpması, polisin morgun olduğu noktaya varmasıyla birlikte son buluyor. Sosyal medyada kısa sürede paylaşım rekorları kıran bu video, izleyenleri dehşete düşürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN