Kılıçdaroğlu'ndan olağanüstü kurultay cevabı

Kılıçdaroğlu'ndan olağanüstü kurultay cevabı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin olağanüstü kurultay toplanan imzalar sorusunu, "O ayrı, onlara girmeyelim" yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin önceki dönem milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Mustafa Akaydın'ın eşi Dr. Günseli Akaydın'ın cenaze törenine katılmak için Antalya'ya geldi.

Antalya Havalimanı'nda gazetecilere kısa bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Güneydoğu'da PKK terör örgütünün uyguladığı şiddet sonucunda anne ve çocuğunun şehit olduğunu hatırlatarak, "Allah'tan rahmet diliyorum. PKK ve bütün terör örgütlerini şiddetle kınıyorum" dedi. G

azetecilerin CHP'li muhaliflerin olağanüstü kurultay için yaptığı çalışmalara ilişkin sorusuna ise Kılıçdaroğlu, "O ayrı, onlara girmeyelim" yanıtını verdi.

ANTALYA/DHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN