Son dakika! CHP'li muhaliflerden ilk açıklama: Perşembe günü teslim edeceğiz

Son dakika! CHP'li muhaliflerden ilk açıklama: Perşembe günü teslim edeceğiz

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplama süresi bu akşam saat 17.30’da doldu. Toplanan imzaların 1 hafta içinde genel merkeze sunulması gerekiyor. CHP'de muhalif isimlerden ilk açıklama Gaye Usluer'den geldi.

Usluer twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

CHP'de 24 Haziran seçimlerinin ardından başlayan olağanüstü kurultay tartışmasında, delegelerden imza toplama süreci mesai saatinin bitimiyle sona erdi.

Parti içi muhalefet, 15 günlük sürenin sona ermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Parti Meclisi üyesi Gaye Usluer, "Bugün saat 17.30’da imza verme işlemi sona ermiştir.

Noter tasdikli yeterli sayıda imzayı birleştirerek perşembe günü genel merkezimize teslim edeceğiz. Değişim ve umut kurultayına destek veren tüm delegelerimize yürekten teşekkür ederiz" dedi. Toplanan imzaların en geç bir hafta içinde parti genel merkezine teslim edilmesi gerekiyor.

CHP'DE İMZA SÜRESİ SONA ERDİ

CHP'de olağanüstü kurultay için imza toplayan muhalifler için bugün son gündü. Muhaliflerin kurultay için gerekli en az 625 imzayı saat 17:30'a kadar Genel Merkeze sunması gerekiyordu.

Muharrem İnce, dün katıldığı canlı yayında 24 Haziran'da partisinden 4 milyon fazla oy aldığını ifade ederek "CHP’nin başını eğdirmedim. Bir mücadele verdim. Şimdi 15 milyon seçmene bir uyarı görevi görevinde bulunuyorum. Yarın (bugün) bu 1250 arkadaşımız bunu vermezse benim yapacağım bir şey yok. Ben çekilirim kenara. Koltuk derdinde falan değilim. Türkiye derdindeyim ben." demişti.

632 İMZA İDDİASI

CHP kulislerinden öğrenilen bilgiye göre ise 632 imza topland

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN