Kiralık Aşk bitiyor mu? Yasak aşk söylentisi diziye damgasını vurdu! Kiralık Aşk'tan erken final

Kiralık Aşk bitiyor mu? Yasak aşk söylentisi diziye damgasını vurdu! Kiralık Aşk'tan erken final

Kiralık Aşk neden bitiyor? Kiralık Aşk oyuncusu Barış Arduç kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ani bir kararla erken final yapmayı kararlaştıran Kiralık Aşk dizisinde yasak aşk söylentisi gündeme oturdu. Kiralık Aşk dizisi bitiyor mu? Dizi yapımcılarından söz konusu iddialara cevap geldi. Star Tv ekranlarının sevilen dizisinde hayranları bu hafta büyük şaşkınlık yaşadı.

Kiralık Aşk neden bitiyor! Kiralık Aşk erken final yaptı. Peki neden? Kiralık Aşk final bölümüyle herkesi şaşırttı. Kiralık Aşk dizisi neden bitiyor sorusunun ardında ise yasak aşk çıktı. Star Tv'de yayınlan Kiralık Aşk dizisinin başarılı oyuncusu Barış Arduç ile dizi senaristinin yasak aşkının diziyi sonlandırdığı iddia ediliyor. İşte Kiralık Aşk dizisi final yaptı iddiaları ve son gelişmelerin ayrıntıları.

17-03/10/48c4a54f2812ae95c5d4d489037eca7a.jpg

KİRALIK AŞK BİTTİ Mİ? NEDEN FİNAL YAPTI?

Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk erken final yaptı. İzleyenlerin en çok merak ettiği soru ise Kiralık Aşk neden bitti sorusu oldu. Kiralık Aşk erken final yapmasının nedeninin ise beğenilen oyuncu Barış Arduç ile dizi senaristi arasındaki ilişki olduğu öne sürüldü.

Şoke eden iddayı 'Bir de bizden dinleyin' programının sunucusu Cem aydınlı ortaya attı. Aydınlı, diziyi sona sürükleyen olayları şöyle anlattı: Evli ve çocuklu olan dizi Kiralık Aşk dizisinin senaristi M.A ile Barış Arduç bir süre ilişki yaşadı. Senarist, uzun süredir Barış Arduç'a aşıkmış. İlerleyen bölümlerde ise M.A, Barış Arduç'u ilişki yaşamak için sıkıştırmaya başlamış. Barış Arduç, M.A'ya bu ilişkiyi istemediğini söylemiş, M.A bunun üzerine sette sürekli huzursuzluk çıkarmaya başlayınca dizinin yayından kaldırılmasına karar verilmiş.

ARDUÇ'UN SEVGİLİSİ GUPSE ÖZAY ÖĞRENDİ Mİ?

Hem yasak aşk, hem de dizinin yayından kaldırılması Barış Arduç hayranlarını adeta şoke etti. İddialar gözleri Arduç'un sevgilisi Gupse Özay'a çevirdi. Kiralık Aşk dizisi senaristi ise konuyla ilgili konuşmadı.

DİZİ YAPIMCILARI İDDİALARA CEVAP VERDİ

Final yapan 'Kiralık Aşk' dizisinin bitme sebebinin başrol oyuncusu Barış Arduç'la dizi setinde çalışan evli bir çalışanla ilişki yaşadığı öne sürüldü. Dizinin yapımcısı iddialar hakkında açıklama yaptı.

Bu iddiaya göre; Dizinin setinde çalışan evli ve bir çocuğu olan M. A. ile Barış Arduç kısa süre aşk yaşadı. Bu durumun sette devamlı huzursuzluk yaratması üzerine dizinin yayından kaldırıldığı söylendi.

Çıkan bu iddiadan sonra ise yapım şirketinden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Dizinin bu nedenle bitirilmesi söz konusu değildir. Bizim hikayemiz bitti o nedenle dizi sonlandırıldı" denilirken, ortaya atılan aşk iddiasının da kesinlikle gerçek dışı olduğu belirtildi.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR? 

Kiralık Aşk dizisi final mi yapıyor? sorusu ile birlikte Barış Arduç kimdir sorusu da cevap bekliyor. Son dönemin en başarılı televizyon dizilerinden bir olan Kiralık Aşk ‘ın başrol oyuncu Barış Arduç önemli bir hayran kitlesi yakalamış durumda. Hayranları tarafından beğeni ile takip edilen ismi daha yakından tanıyalım.

17-03/10/kiralik221.jpg

Barış Arduç 9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre ‘nin Scherzingen şehrinde doğmuştur. 8 yaşında kadar ailesi ile birlikte burada yaşayan oyuncu 1995 yılında aile ile birlikte Türkiye ‘ye kesin dönüş yaptı. Barış Arduç ‘un babası Ordu Fatsa ‘lı, annesi ise Artvinlidir. 3 erkek kardeşten ortanca çocuk olan başarılı oyuncu Gölcük ‘te eğitim hayatını sürdürürken 1999 yılında yaşanan Gölcük depremi sonrasında ailesiyle birlikte Bolu ‘ya yerleşti. Üniversite eğitimi için ilk yıl kazandığı Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Akademisini adapte olamadığı için bıraktı. Çok iyi bir yüzücü olan oyuncu 8 sene boyunca Şile ‘de cankurtaran olarak çalıştı.

'BENİM İÇİN ÜZÜLME' DİZİSİ

Emektar tiyatro oyuncu Ayla Algan ile tanışması sonucunda hayatı değişen Barış Arduç, bu yıllarda oyunculuk eğitimi almaya başladı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosunda eğitimlere katılan ünlü isim profesyonel oyuncu olarak 2011 yılında televizyon dünyasına adım attı. Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili, Pis Yedili gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak görev aldıktan sonra Benim İçin Üzülme dizisi ile adını duyurdu. Arduç 'un, 17 - 18 yaşlarında spor tutkusu olan ve Trabzonspor 'da futbol oynamak isteyen bir genci canlandırdığı rolü o kadar çok sevildi ki karakter dizide öldüğünde Trabzonspor tribünlerinde 10 metre pankart açıldı.

17-03/10/en_iyi_erkek_oyuncu_secildi_1461225419_6537.jpg

2015 yapımı Racon Ailem İçin dizisi ile ilk başrol deneyimini yaşayan oyuncu dizinin reytingleri sonucu yayından kaldırılması ile ekranlara veda etti. Fakat bu ayrılık kısa sürdü ve 2015 yılı haziran ayında yayın hayatına başlayan Kiralık Aşk dizisi ile adeta fenomen haline geldi. Özellikle rol arkadaşı Elçin Sangu ile yakaladığı uyum herkes tarafından çok beğenildi. Oyuncu rol aldığı bu diziler dışında iki farklı filmde de yer almıştır. Bunlar 2014 yapımı Sadece Ben ve Deliha isimli filmlerdir.

İYİ NİYET ELÇİSİ SEÇİLDİ

20 Mayıs 2016 Cuma günü Kansersiz Yaşam Derneği 'nin İstanbul'da düzenlediği ve Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkoloji servisi "Yeniden Yapılandırma" projesiyle ilgili detayların anlatıldığı basın toplantısında, Arduç'un derneğin "İyi Niyet Elçisi" olduğu açıklandı. Bu kapsamda 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü İstanbul Four Seasons Otel’de sanat, iş ve cemiyet dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı özel bir balo düzenlendi. Gecenin açılış konuşmasını derneğin "İyi Niyet Elçisi" olan Arduç yaptı. Gecede toplanan yüklü miktarda bağış Şişli Etfal Hastanesi çocuk onkoloji servisinin yeniden yapılandırılması projesine aktarıldı.

Kiralık Aşk neden bitiyor? Kiralık Aşk oyuncusu Barış Arduç kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ani bir kararla erken final yapmayı kararlaştıran Kiralık Aşk dizisinde yasak aşk söylentisi gündeme oturdu. Kiralık Aşk dizisi bitiyor mu? Dizi yapımcılarından söz konusu iddialara cevap geldi. Star Tv ekranlarının sevilen dizisinde hayranları bu hafta büyük şaşkınlık yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN