Kırklareli'nde okullara kar tatili

Kırklareli'nde okullara kar tatili

20 Aralık Kırklareli'nde okullara kar tatili haberi geldi. Kırklarel'inde yaşayan vatandaşlar okullar bu gün tatil mi? diyer merak ediyordu. Kırklareli Valiliği yaşanan hava koşullarından dolayı okulların tatil edildiğini açıkladı.

20 Aralık Kırklareli okullara kar tatili haberi geldi.  Okullar bu gün tatil mi? sorunun yanıtı Kırklareli Valiliği'nden geldi. Kırklareli Valiliği tarafından yapılan açıklamayla 20 Aralık Perşembe günü eğitime 1 günlüğüne ara verildiği duyruldu. 

Kırklareli'nde olumsuz hava şartları nedeniyle Lüleburgaz, Babaeski ve Demirköy ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Kırklareli Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 20 Aralık Perşembe günü eğitime bir günlüğüne ara verildiği duyuruldu.

Açıklamada, kamu çalışanı engelli ve hamile personelin de aynı gün izinli sayılacağı kaydedildi. Bu arada kar yağışı Demirköy, Babaeski ve Kofçaz ilçelerinde etkisini sürdürüyor.

18-12/20/20-aralik-kirklarelinde-okullara-kar-tatili.jpg

KIRKLARELİ'NDE KAR YAĞIŞI

Balkanlar'dan gelen soğuk ve kar yağışı, Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde de etkisini gösterdi.

Trakya bölgesinde etkili olan kar yağışı, Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçeleri ile Türkiye'nin Bulgaristan'a ulaşımının sağlandığı Dereköy Sınır Kapısında etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 3 dereceye kadar düştüğü yüksek kesimlerde kar kalınlığı ise yer yer yaklaşık 8 santimetreye ulaştı. Kar yağışının etkili olduğu yüksek olduğu kesimlerde Karayolları 15. Şube Şefliği ile İl Özel İdaresi ekiplerince çalışmalar başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN