Kocaeli’de 7 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Kocaeli’de 7 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik son bir haftada yapılan operasyonlarda, 5 bin 316 gram esrar 17 kök Hint keneviri, 6,59 gram metafetamin ele geçirilirken olaylarla ilgili 7 kişi tutuklandı

Kocaeli’de uyuşturucu satıcıları ve kullanıcılarına yönelik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları operasyonlar sürüyor. Bu kapsamda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada uyuşturucu satışı, nakliyesi yapan ve alıcısı konumundaki şahıslara yönelik ev, iş yeri ve araçlarında aramalar gerçekleştirildi.Yapılan operasyonlarda ev, iş yeri, araç ve şahıslar üzerinde 5 bin 316 gram esrar, 6,59 gram metafetamin, 17 kök Hint keneviri, 3 tabanca ve bunlara ait fişekler ile uyuşturucu satışından elde edilen 985 TL para ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucularla ilgili olarak gözaltına alınan 7 kişi tutuklanırken 8 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı. Operasyonlar sırasında kovalamaca sonucu ele geçirilen bir otomobilden firar eden 1 kişiyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

KOCAELİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN