Kremlin: Putin, Erdoğan ile görüşmeyi reddetti

Kremlin: Putin, Erdoğan ile görüşmeyi reddetti

Rusya Başkanlık Sarayı Kremlin'den yapılan açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Paris'te görüşme teklifini reddettiği bildirildi.

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Kasım'da Paris'te düzenlenecek İklim Konferansı'nda ikili görüşme gerçekleştirme talebini kabul etmediğini açıkladı. Talebin reddedilmesinin gerekçesi olarak Türkiye'nin Rusya'dan düşürülen uçak için özür dilememesi gösterildi.

Erdoğan, dün yaptığı açıklamada Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesinden sonra Putin'i telefonla aradığını fakat kendisine ulaşamadığını belirtmişti. Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan ile Putin arasında Paris'te bir görüşmenin gerçekleşebileceğini bildirmiş, Kremlin de görüşme talebini doğrulamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN