Hayko Cepkin yeniden stadyum konserlerine başlıyor

Hayko Cepkin yeniden stadyum konserlerine başlıyor

Türkiye'nin sevilen müzisyeni Hayko Cepkin, stadyum konserlerine geri döneceğini duyurarak dinleyicilerini heyecanlandırdı. Hayko Cepkin 18 Mayıs'ta Beşiktaş'ta bulunan Tüpraş Stadyumu’nda müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Hayko Cepkin 18 Mayıs'ta Beşiktaş'ta bulunan Tüpraş Stadyumu’nda 40 bin müzikseverin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ertesi gün 19 Mayıs olması sebebiyle bu tarihi özellikle seçtiğini söyleyen Cepkin, "Senfonik olmayacak kafa göz dalacağız" dedi.

'19 MAYIS'I ÖZELLİKLE SEÇTİK'

Medyatava'dan Gizem Ertürk'ün haberine göre tarihi seçimini bilinçli olarak yaptığını belirten Cepkin, "Ertesi gün 19 Mayıs olması sebebiyle çok değerli olur diye düşündüm. Biz zaten yıllardır stadyum konserine hazır ve en çok hak eden ekiplerin başında geliyoruz. Önümüzde beş ay var. Bu sürede cayır cayır hazırlıklarımızı tamamlarız" dedi. Cepkin, konserin 3 saatten uzun süreceğini kaydetti.

1kapak-005.jpg

Cepkin, "40 bin kişi bugüne dek sahne aldığım en kalabalık konser değil ancak stadyumun atmosferi çok farklı. Tribün çocukluğumda davul çaldığım bir yer" ifadelerini kullandı.

'İYİ Kİ GELMİŞİM DİYECEKLER'

"Asla arada durma, konuşma olmayacak. Şarkı geçişlerimiz ise öncekilerden farklı olacak" diyen Hayko Cepkin, konserde bulunanların stattan ayrılırken "İyi ki gelmişim" diyeceklerini söyledi.

Senfonik bir konser de olmayacağını söyleyen sanatçı gülerek "Kafa göz dalacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN