Hollandalı grup İstanbul'da 4. kez hayranlarıyla buluşacak

Hollandalı grup İstanbul'da 4. kez hayranlarıyla buluşacak

Müzik tutkunlarını sevindirecek bir haber daha geldi. Hollandalı senfonik metal grubu Epica İstanbul'daki hayranlarıyla 4. kez buluşacak. 28 Ekim tarihinde yapılacak konserin Küçükçiftlik Park'ta olacağı belirtildi.

Konuya ilişkin yazılı açıklamaya göre Epica, URU ve Epifoni'nin ortak organizasyonu ve yüzde 100 Metal'in katkılarıyla 28 Ekim'de Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak.

8 STÜDYO ALBÜMÜNE İMZA ATILDI

2002'de kurulan, gitarda Mark Jansen, klavyede Coen Janssen, vokalde Simone Simons, bas gitarda Yves Huts ve davulda Jeroen Simons'ın yer aldığı grup, şimdiye kadar 8 stüdyo albümüne imza attı.

Geçen yıl TRT 2'de Fuat Güner'in sunduğu "Aramızda Müzik Var" programına katılarak en tanınmış şarkılarını akustik seslendiren Epica, Türkiye'de geniş hayran kitlesine sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN