Lassana Diarra astronomik teklifi kabul etti, imzayı atıyor!

Lassana Diarra astronomik teklifi kabul etti, imzayı atıyor!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde uzun süre peşinden koştuğu Lassana Diarra sürpriz bir karar alarak Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazeera'dan gelen teklifi kabul etti.

Galatasaray'ın Marsilya'dan transfer etmek istediği Lassana Diarra transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılıların kararını merakla beklediği futbolcu, Fransız basınının son dakika olarak geçtiği habere göre Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Jazeera'dan gelen teklifi kabul etti.

France Football'un haberine göre Marsilya'dan ayrılmaya karar veren futbolcu Galatasaray, Inter ve PSG'den gelen teklifleri kabul etmedi ve Birleşik Arap Emirliklerin'nden Al-Jazeera'dan gelen astronomik teklifi kabul etti.

FRANSIZ TAKIMI OLUMLU BAKIYOR

Lokomotif Moskova'ya ödenecek cezası sebebiyle yapacağı son transferden ciddi bir gelir elde etmek isteyen Fransız futbolcunun bu sebeple Al-Jazeera'dan gelen teklife olumlu yanıt verdiği aktarıldı.

16-08/31/l-equipe-de-france-de-football-lassana-diarra-apres-la-galere-les-bleus-383548.jpg

Lassana Diarra / FOTO: Sosyal Medya

TIOTE KAPIDAN DÖNMÜŞTÜ

Hatırlanacağı üzere Galatasaray, Lassana Diarra'dan beklediği haberi alamayınca Newcastle United'dan Tiote'yi İstanbul'a getirtmiş ancak oyuncunun sakatlık problemi sebebiyle LA Galaxy'de forma giyen Nigel de Jong'la anlaşma sağlamıştı.

16-08/31/resized_c6de4-50a27c49diarr.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN