Macar gazetesinden dolar milyarderine ilginç benzetme: Soros Avrupa’nın Gülen’i

Macar gazetesinden dolar milyarderine ilginç benzetme: Soros Avrupa’nın Gülen’i

Macaristan’ın prestijli siyasi gazetelerinden Magyar Idök ABD’li ünlü işadamına terör örgütü lideri benzetmesi yaptı. Gazete, George Soros için Avrupa’nın Fetullah Gülen’i dedi.

Macaristan’ın prestijli siyasi gazetelerinden Magyar İdök’te yayınlanan makalede, ABD’li ünlü işadamı George Soros’un faaliyetleri, FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen’e benzetildi.

Macar Avukat Janos Somogy, ‘Avrupa’nın Fetullah Gülen’i, George Soros’ başlığı ile Magyar İdök’te Macaristan için Soros tehlikesini FETÖ elebaşısı Gülen’e benzeten bir makale kaleme aldı. Somogy, Gülen ile Macar kökenli olan Soros arasında ürkütücü benzerliklerin olduğunu, her ikisinin kurduğu ağ yapısının örtüştüğünü belirtti.

Dolar milyarderi Soros’un para ile yetinmediğini, siyasi etki elde ederek ülkelerin ve halkların geleceği hakkında karar vermek istediğini belirten Somogy, kullanılan metodlar ve beyin yıkama şekline dikkati çekerek, ‘’Soros tarafından yönetilen ağ, Gülen’in hareketi ve ağı ile ürkütücü bir benzerlik gösteriyor’’ şeklinde konuştu. Soros ve Gülen’in kurdukları medya imparatorluğu üzerinden hedeflerini gerçekleştirmeye çalıştıklarını ifade eden Somogy, ‘’Gülen de, Soros da eğitime ideolojiye büyük önem veriyor ve hedeflerini gerçekleştirmek için kendi ağlarını kurmuşlar’’ dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN