Malatya’da cenaze taşıyan midibüs devrildi: 4 ölü, 15 yaralı

Malatya’da cenaze taşıyan midibüs devrildi: 4 ölü, 15 yaralı

Malatya’daki kazada ölenlerin isimleri kaza haberinden sonra merak edilip araştırılmaya başlandı. Darende yakınlarında cenaze taşıyan midibüs kaza yaptı. İstanbul Ümraniye'den bir cenazeyi Malatya'ya götüren Midibüs içindeki yolcular ile kaza yaptı.

Malatya’daki kazada ölenlerin isimleri ve kaza ile ilgili detaylar haberimizde. Ümraniye Belediyesine ait bir midibüs ile İstanbul'dan cenazelerini Malatya'ya götüren aile kaza yaptı. Darende yakınlarında midibüs kaza yaptı. İşte kazada ölenlerin kimlikleri ve kaç kişinin yaşamını yitirdiğine dair detaylar...

MALATYA'DA FECİ KAZADA 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Malatya’nın Darende ilçesinde cenaze taşıyan midibüs devrildi. Kazada 7 kişi ölürken 15 kişi yaralandı. Kazada ölenlerim isimleri be kimliklerine dair henüz bir açıklama yapılmadı. açııklama yapılır yapılmaz haberimizde olacak. 

18-11/22/malatya-darende-de-gerceklesen-kazada-kac-kisi-oldu-olenlerin-kimlikleri-1542870512.jpg

Edinilen bilgiye göre, cenaze taşıyan Ümraniye Belediyesine ait 34 AFA 667 plakalı midibüs, Darende-Malatya karayolu Bağlarbaşı mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 7’si ağır 15 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi

Ümraniye Belediyesine ait 34 AFA 667 plakalı midibüs, Darende-Malatya karayolu Bağlarbaşı mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi. Ölenlerin isimleri belli olur olmaz haberimizde olacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN