Manchester United'da 29 yıllık Ryan Giggs devri resmen sona erdi

Manchester United'da 29 yıllık Ryan Giggs devri resmen sona erdi

Manchester United’da 29 yıllık devir sona erdi. Ryan Giggs ile Manchester United’ın yolları resmen ayrıldı.

Galler futbolunun unutulmaz isimlerinden olan Ryan Giggs, 29 yıllık Manchester United macerasına son noktayı koydu.

Manchester United, resmi sitesinden yaptığı açıklama ile yardımcı antrenörlük görevinde bulunan 42 yaşındaki futbol adamının başka bir kulüpte teknik direktörlük yapma isteğinden dolayı takımdan ayrıldığını açıkladı.

Tarihi vedanın ardından oldukça samimi açıklamalarda bulunan Ryan Giggis, kazanmanın Manchester United’ın genlerinde olduğunu söyledi ve bu ayrılık kararını kolay olmadığını belirtti.

Ryan Giggs, “14 yaşından bu yana içerisinde bulunduğum bu camiadan ayrılmak çok büyük bir karardı ve bunu kolay almadım. Buradan giderken yanımda çok güzel hatıralar ve çok değerli yaşam tecrübeleri götüyorum” ifadelerini kullandı.

FERGUSON’A VEFA, MOURINHO’YA TEBRİK

Sir Alex Ferguson gibi değerli bir futbol adamı ile çalışma fırsatı yakaladığı için kendisini şanslı hissettiğini belirten Ryan Giggs, kariyeri açısından yeni sayfanın açıldığını ancak Old Trafford çimlerine futbolcu olarak ayak basmayı çok özlediğini ifade etti.

Ryan Giggs, “Kariyerimin büyük bir bölümünde gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör Sir Alex Ferguson ile birlikte çalışma fırsatım oldu. Ondan çok şey öğrendim. Manchester United ailesine, benden desteklerini esirgemeyen herkese ve özellikle taraftarlara çok teşekkür ederim. Onların önünde yeniden Old Trafford çimlerine yeniden çıkmayı ne kadar özlediğimi anlatamam. Bu kulüpte hem oyuncu hem de antrenör olarak bulunduğum her dakika içi minnettarım. Ayrıca, dünyanın en büyük kulübünün başına geçen Jose Mourinho’yu tebrik etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

YENİ BİR SAYFA

Artık futbol hayatında yeni bir sayfa açacak olan Ryan Giggs, bu ideali hakkında da konuştu ve aceleci olmadan yeni bir maceraya atılacağını belirtti.

Ryan Giggs, “Artık hayatımda yeni bir macera ve yeni bir sayfa zamanı. Gelecek için oldukça heyecanlıyım. İstenebilecek en iyi çıraklık kariyerine sahibim ancak acele etmiyorum” şeklinde konuştu.

42 yaşındaki Ryan Giggs, Manchester United’ın Sir Alex Ferguson’lı altın döneminde 13 Premier Lig, 2 Şampiyonlar Ligi, 4 Federasyon Kupası ve 4 Lig Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN