Mehmetçik’ten Başkan Kayda’ya plaketli teşekkür

Mehmetçik’ten Başkan Kayda’ya plaketli teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşısı esnafının işbirliğinde, Afrin’de sınır güvenliğini korumak için mücadele eden askerlere gönderilen yardım paketleri nedeniyle, Diyarbakır 16

Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür geldi.

Bu kapsamda Piyade Uzman Çavuş Halil Ayyıldız, amcası Ahmet Ayyıldız ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Piyade Uzman Çavuş Ayyıldız, Diyarbakır 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına teslim edilen yardımlardan dolayı teşekkür ve selamlarını yollayan Piyade Üsteğmen Görkem Nurettin Öztürk’ün gönderdiği plaket ve çiçeği takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, Piyade Uzman Çavuş Halil Ayyıldız ve amcası Ahmet Ayyıldız’a teşekkür ederek, “Sizlerin sayesinde huzurlu bir şekilde buralarda yaşıyoruz. Allah askerlerimizi ve polisimizi korusun, yar ve yardımcısı olsun. Sizler için ne yapsak azdır” dedi.

MANİSA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN