Şehit ailesi yeni atanan kaymakamı ziyaret etti

Şehit ailesi yeni atanan kaymakamı ziyaret etti

Şehit Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar’ın ailesi, Nusaybin Kaymakamlığına yeni atanan Mehmet Balıkçıları makamında ziyaret etti

Nusaybin’de 2016 yılında şehit olan Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar’ın ailesi, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Balıkçıları makamında ziyaret etti. Balıkçılar, aileye Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağını takdim etti. Şehit Bayraktar’ın ailesi, daha sonra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vekili Kemal Aslan ile birlikte Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez’i makamında ziyaret etti.Nusaybin’de meydana gelen terör olaylarında, yola tuzaklanan bombalı saldırı nedeniyle şehit olan Uzman Onbaşı Gökhan Bayraktar’ın şehit olduğu yeri de ziyaret eden Bayraktar ailesi, Dicle Mahallesi Yasemin Sokak’ta Fatiha okudu.

MARDİN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN