Mario Gomez Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı

Mario Gomez Beşiktaş'tan ayrıldığını açıkladı

Camianın kalmasını istemesine rağmen 21 Nisan'dan bu yana yönetimi oyalayan Alman yıldız, dün twitter hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş'a veda etti. Tecrübeli santrfor, ayrılık gerekçesi olarak son dönemde Türkiye'de gözlenen politik sorunlar ve darbe girişiminin getirdiği kaygı olarak gösterdi.

Ligde attığı 26 golle şampiyonluğun en önemli mimarları arasında yer alan Mario Gomez'in Beşiktaş serüveni sona erdi. 21 Nisan'dan bu yana yönetimi bir şekilde oyalayan Alman santrfor, son kararını Twitter hesabından açıkladı. Paylaştığı mesajda, terör saldırıları nedeniyle yaşadığı kaygıların son dönemdeki politik olaylar ve darbe girişimi nedeniyle daha da arttığını dile getiren Gomez, şu ifadeleri kullandı: 

TAMAMEN POLİTİK

“Çok zor bir karardı, üzerinde çok düşünmek zorunda kaldım. Bu mükemmel taraftar ve eşsiz statta bir daha oynayamayacak olmak benim için çok ağır. Ayrılık kararım tamamen politik durumla ilgili. Bu, sportif bir nedenle değil, tamamen son birkaç günde yaşananlarla ilgili alınmış bir karardır. Kulübe ve taraftarlara çok teşekkür ederim. Harika bir sezondu. Umarım potilik sorunlar kısa sürede çözülür. Ondan sonra Beşiktaş'ta oynamayı çok isterim. Yakında görüşmek üzere."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN