Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez'in son talibi Çizme'den

Beşiktaş'tan ayrılan Mario Gomez'in son talibi Çizme'den

Türkiye'de yaşanan darbe girişimi nedeniyle Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Alman golcü Mario Gomez'e İtalya'dan talip çıktı. Caner Erkin ve Felipe Melo'nun formasını giydiği Inter, Mario Gomez'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Türkiye'de yaşanan darbe girişimi nedeniyle Beşiktaş'tan ayrıldığını açıklayan Alman golcü Mario Gomez'e İtalya'dan talip çıktı.

İtalyan Rai Sport'un haberine göre; Napoli'nin Mauro Icardi'yi transfer etmek istemesinin ardından Inter'in forvet bölgesindeki ilk adayı Mario Gomez. Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara Napoli'nin teklifini görüşmek üzere bir toplantı yapıldığını doğrularken, Inter listesine Mario Gomez'i aldı.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Fiorentina'ya dönen ancak Mor Menekşelerde kalmak istemeyen Gomez'in bu tavrının, Inter'in bu transferdeki en büyük avantajı olarak lanse edildi.

16-07/24/resized_8efce-8861e4bcmariogomezbesiktas.jpg

Inter'in dışında Milan, West Ham United, Wolfsburg ve Borussia Dortmund'un yakından ilgilendiği Mario Gomez'in Fiorentina ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Mario Gomez, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuş ve attığı 26 golle gol kralı tacını giymişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN