Marmara Üniversitesi tercih günleri 6 Ağustos’ta başlıyor

Marmara Üniversitesi tercih günleri 6 Ağustos’ta başlıyor

Marmara Üniversitesi Tercih Günleri, 6-7-8 Ağustos 2018 tarihlerinde Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda başlayacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından duyurulan 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının 31 Temmuz 2018 günü açıklanması bekleniyor. YKS sonuçlarının açıklanması ardından adaylar ÖSYM tarafından açıklanan tercih kılavuzunu inceleyerek yükseköğretim programları arasında tercihlerini yapacaklar. Marmara Üniversitesi Tercih Günleri ise 6-7-8 Ağustos 2018 tarihlerinde Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonunda gerçekleştirilecek. 09:00-17:00 saatleri arasında başlayacak olan etkinlikte üniversite tercihlerini yapacak olan aday öğrencilere üniversite ve bölümlerle ilgili tanıtım yapılarak detaylı bilgiler verilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN