Matthew Kasırgası ABD'de 27 kişinini ölümüne sebep oldu

Matthew Kasırgası ABD'de 27 kişinini ölümüne sebep oldu

ABD'de Matthew Kasırgası sebebiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 27 oldu.

Matthew Kasırgası sebebiyle ABD'de hayatını kaybedenlerin sayısı, 15'i Kuzey Carolina'da olmak üzere 27'ye ulaştı.

Haiti, Jamaika, Küba, Dominik Cumhuriyeti ve Bahamalar'ın ardından ABD'yi etkileyen Matthew kasırgasının bilançosu ortaya çıkıyor.

Haiti'de yaklaşık 900 kişinin hayatını kaybetmesine neden olduğu kaydedilen kasırga nedeniyle ABD'de ölü sayısının 27'ye çıktığı bildirildi. ABD'de yaşamını yitirenlerin 15'inin Kuzey Carolina eyaletinde yaşandığı belirtildi.

ELEKTRİK KESİNTİSİ İLETİŞİMİ ZORLAŞTIRIYOR

Eyalet yetkilileri, kayıp ihbarı yapılan kişilere telefonla ulaşmaya çalıştıklarını ancak elektrik kesintisi nedeniyle birçok kişinin telefonunun pilinin bittiğinin de göz önüne alınması gerektiğini ifade etti.

16-10/11/resimid_4717124.jpg

EKİPLER ÇALIŞIYOR

Kasırgadan etkilenen Florida, Georgia, Kuzey ve Güney Carolina'da kasırganın yaraları sarılmaya çalışıyor. Ekipler, kapalı yolları açmaya ve elektrik arızalarını gidermeye uğraşıyor.

BAZI BÖLGELERE ELEKTRİK VERİLİYOR

Güney Carolina'da elektrik verilemeyen abone sayısının 850 binden 300 bine indiği, Georgia'da ise 90 bin civarında aboneye elektrik sağlanamadığı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN