Merve Şarapçıoğlu kimdir? Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu ile dünyaevine girdi - Magazin haberleri

Merve Şarapçıoğlu kimdir? Berk Oktay Merve Şarapçıoğlu ile dünyaevine girdi - Magazin haberleri

Show TV ekranlarında yayınlanan “İlişki Durumu Karışık” dizisinde başrol oynayan Berk Oktay, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile dün akşam nikah masasına oturdu. Düğün sonrası herkesin merak ettiği konu ise gelin Merve Şarapçıoğlu oldu. Peki Merve Şarapçıoğlu kimdir? Merve Şarapçıoğlu kaç yaşında ve nereli? İşte merak ettiğiniz düğün hakkında detaylar ve Merve Şarapçıoğlu hayat hikayesi...

Berk Oktay, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile dünyaevine girdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kıydığı nikaha çok sayıda davetli katıldı. Çok sayıda konuğun katıldığı düğüne gelin Merve Şarapçıoğlu damgasını vurdu. Peki Merve Şarapçıoğlu kimdir? Merve Şarapçıoğlu kaç yaşında ve nereli? Sizde haberimizden yılın en flaş düğünü hakkında ayrıntıları takip edebilir merak ettiklerinizi bulabilirsiniz. 

16-08/22/57ba81220f2544104c72e9fe.jpg

Yakışıklı oyuncu, beş yıldır birlikte olduğu sevgilisi, hukuk fakültesi öğrencisi Merve Şarapçıoğlu ile nişanlanmıştı. İkili muhteşem bir düğün töreninin ardından yakınları ve bir çok ünlü ismin katılımı ile evlendi.

DÜĞÜNE KİMLER KATILDI?

Bu özel günlerinde çifti Hatice Şendil-Burak Sağyaşar, Deniz Akkaya Merve Özbey, Şükrü Yıldız, Ferman Toprak ile eşi, Beşiktaşlı Cenk Tosun ile eşi, Eda Ece, Seren Şirince, Gökhan Keser, Osman Akça gibi isimler yalnız bırakmadı.

16-08/22/57ba811e0f2544104c72e9f6.jpg

MERVE ŞARAPÇIOĞLU KİMDİR?

Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk bölümünde öğrenci olan Merve Şarapçıoğlu, adını Berk Oktay ile yaşadığı aşk ile duyurmayı başarmıştır. Çift, 2010 yılından beri birlikte. 28 yaşında olan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay ile evlendi. Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti, geçtiğimiz aylarda nişanlanmış ve hayranlarına bu güzel haberi duyurmuştu.

16-08/22/berk-620x330.jpg

BERK OKTAY KİMDİR?

28 Ekim 1982 tarihinde, Ankara’da dünyaya gelen Berk Oktay, Türk aktör ve mankendir. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100’ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris’e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye’ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu’ndan aldığı teklifle Türvak’tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı’nda yer aldı. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv’de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV’de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Şimdi ise Show TV’de yeni yayınlanmaya başlayan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırmaktadır.

16-08/22/56c43aa7c03c0e64a0c54685.jpg

Show TV ekranlarında yayınlanan “İlişki Durumu Karışık” dizisinde başrol oynayan Berk Oktay, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile dün akşam nikah masasına oturdu. Düğün sonrası herkesin merak ettiği konu ise gelin Merve Şarapçıoğlu oldu. Peki Merve Şarapçıoğlu kimdir? Merve Şarapçıoğlu kaç yaşında ve nereli?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN