Mesut Özil'den umre ziyaretini eleştiren politikacıya cevap

Mesut Özil'den umre ziyaretini eleştiren politikacıya cevap

Arsenal yıldızı Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, umre ziyaretini eleştiren Alman AfD partili vekili Alexander Gauland'a sosyal medya hesabından cevap verdi. Özil "Bu duruma yorum yapmak onu olduğundan daha önemli gösterir" dedi.

Yıldız futbolcu Mesut Özil kendi yazdığı "Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller" kitabında, sahaya çıkmadan önce ettiği duaları ve alışkanlıklarını anlattı.

Maçtan önce ısınırken İhlas ve Fatiha surelerini okuduğunu belirten Özil, "Sağ ayağımla sahaya basarım. Sağ elimle yemek yerim. Sağ temiz eldir, sol elle pislikler temizlenir. Mesela dişlerimi sol elimle fırçalarım" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN CEVAP

Türk asıllı futbolcu ayrıca Almanya'da İslam ve göçmen karşıtı politikalarıyla tepki çeken AfD'li Alexander Gauland'a da cevap verdi. Özil, umre ziyaretini eleştiren Gauland ile ilgili şunları yazdı;

"Ona göre İslam, Almanya'nın bir parçası değilmiş. Böyle ifadeleri kınamaktan başka bir şey yapamam. Bir şey söylemek, onu olduğundan daha önemli gösterir."

18-03/10/mesut.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN