Milan’da rota Dzeko, plase Zlatan Ibrahimovic!

Milan’da rota Dzeko, plase Zlatan Ibrahimovic!

Serie A’da yine kâbus gibi bir sezonu geride bırakan Milan, Roma’nın golcüsü Edin Dzeko’yu transfer listesinin ilk sırasına yazdı.

Dünya futbolunun en köklü takımlarından biri olmasına rağmen son üç sezondur kötü gidişin önüne bir türlü geçemeyen Milan, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı.

Ligi ilk 5 sıra içinde bitirme şansını matematiksel olarak yitirdiği için Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edemeyen Milano ekibi, yeni sezonda güçlü bir şekilde dönmenin planlarını yapıyor.16-05/12/dzeko-roma-sevinc-detay.jpg

Hücum hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlılarda gündeme gelen ilk isim Edin Dzeko oldu. Sezon başında Manchster City’den Roma’ya kiralanan Boşnak golcü, başkent ekibinde toplam 38 maça çıkarken 10 gol, 6 asistle oynadı.

Four Four Two'nun haberine göre Roma’nın 11 milyon Euro karşılığında bonservisini de alıp 2020 yılına kadar sözleşme imzaladığı Dzeko için Milan 13 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Milano ekibinin 30 yaşındaki oyuncu için ayırdığı maaş bütçesi ise 4,5 milyon Euro…

IBRAHIMOVIC DE GÜNDEMDE

Milan için gündeme gelen bir diğer isim ise PSG’nin dünyaca ünlü yıldızı Zlatan Ibrahimovic… Dört sezondur Fransız ekibinde forma giyen golcü oyuncu, bu yıl bitecek sözleşmesini uzatmak istemediğini aylar öncesinden açıklamış ve kariyerine Avrupa’da başka bir takımda devam etmek istediğini açıklamıştı.

16-05/12/ibra-16.jpg

PSG’ye transfer olmadan önce Milan forması giyen Ibrahimovic’in yeniden İtalya’ya dönmeye sıcak baktığı biliniyor. İsveçli yıldız önceki röportajlarında yeniden Serie A’da boy göstermenin kendisi için iyi bir opsiyon olduğunu ifade etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN