Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz: TEOG yerleştirme sonuçları bugün açıklanacak - Son dakika

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz: TEOG yerleştirme sonuçları bugün açıklanacak - Son dakika

TEOG tercih sonuçları henüz açıklanmadı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz TEOG ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. TEOG yerleştirme sonuçları bugün açıklanacağını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yarın açıklanması beklenen TEOG sonuçlarının bugün açıklanacağını belirtti. Bakan Yılmaz, boş kontenjanların da bugün açıklanacağını söyledi.

TEOG tercih ve yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyiş bugün sona erecek. TEOG tercih sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar sonuçları http://www.meb.gov.tr ve https://e-okul.meb.gov.tr adreslerinden öğrenebilecek.

NAKİL İSTEYENLERİN BAŞVURU TARİHLERİ DE BELLİ OLDU

TEOG tercih yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından nakil isteyen öğrenciler için başvuru tarihleri de belli oldu.

Yeni takvime göre, boş kontenjanlar 15 Ağustos'ta ilan edilecek. Yerleştirmeye esas 1. nakil tercih başvuruları, 15-19 Ağustos, ikinci nakil başvuruları 22-26 Ağustos'ta, 3. nakil başvuruları 29 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN