Modacı Nur Yerlitaş'a meme kanseri teşhisi konuldu | Magazin haberleri

Modacı Nur Yerlitaş'a meme kanseri teşhisi konuldu | Magazin haberleri

Modacı ve tasarımcı Nur Yerlitaş'tan hayranlarını üzen bir haber geldi. Yerlitaş'a meme kanseri teşhisi konulduğu ortaya çıktı.

Nur Yerlitaş, önceki sosyal medya hesabından, gözleri yaş dolu bir kadın fotoğrafı paylaşarak; “bazen hayat bize süprizler yapar” notunu düştü. Kafa karıştıran bu paylaşımın ardından Demet Akalın’ın da ‘bu gece bütün dualarım seninle Nur ablam’ yazarak, Yerlitaş için ‘dua’ istedi. Akalın'ın yanı sıra birçok ünlü isim sosyal medyadan 61 yaşındaki Yerlitaş'a destek oldu.

TESADÜFEN ÖĞRENDİ

Yerlitaş, iddiaya göre hastalığını meme küçülme ameliyatı için gittiği hastanede yapılan muayene ile tesadüfen öğrendi. Memesinde kitle tespit edilen Yerlitaş'a yapılan detaylı kontrollerin ardından 'meme kanseri' teşhisi kondu. Hastalığın ilk evresinde olan Yerlitaş, bugün ameliyata girdi.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış. Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor. Nur Yerlitaş, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. İtalya‘nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN