Nagihan Karadere boşanıyor mu? Boşanmanın sebebi aldatma mı? Nagihan Karadere Kimdir?

Nagihan Karadere boşanıyor mu? Boşanmanın sebebi aldatma mı? Nagihan Karadere Kimdir?

Survivor'dan tanıdığımız milli atlet Nagihan Karadere boşanıyor mu? Vatandaşlar bu sorunun cevabını merak ediyor. Survivor'ın en güçlü kadın yarışmacısı olarak da bilinen Nagihan Karadere'yi kocasının aldattığı dedikoduları ortaya çıktı. Peki Nagihan Karadere kimdir?

Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar programında Nagihan Karadere'nin eşinden boşanacağı yönünde açıklamalar yapıldı. Survivor'da büyük başarı yakalayarak izleyicilerin beğenisini kazanana milli atlet Nagihan Karadere eşinden boşanıyor. Boşanmamnın sebebinin aaldatma olduğu düşünülüyor. Nagihan Karadere nereli ve kaç yaşında?

NAGİHAN KARADERE NEDEN BOŞANIYOR?

Survivor Nagihan'ın boşanmasının nedeni aldatılmış olması. Küçük kızı Ece'ye olan sevgisi bütün Türkiye'nin malumu. Boşanmanın nedeni de belli oldu. Ancak kocasının ortaya çıkan çıplak fotoğrafı Nagihan Karadere'nin boşanma kararı almasına neden oldu.

Nagihan'ın eşi Uğur'un sosyal medyaya düşen çıplak fotoğrafları artık bütün Türkiye'nin gündeminde. Söylemezsem Olmaz programında Nagihan'ın uğradığı ihanet masaya yatırıldı.

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe sosyal medyada tanıştığı genç kadına çırılçıplak fotoğraflarını yayınladı. O genç kadın da o fotoğraflarla şantaj yaptı.

Kaynak: HaberBedava

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı.

16-10/07/turkeys-nagihan-karadere-leaves-after-taking-a-false-start-during-the-picture-id149855094.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN