Nejat İşler Çukur'a geri mi dönüyor?

Nejat İşler Çukur'a geri mi dönüyor?

Geçen hafta 'Arık Böke Erdenet'in ölümüyle diziye veda eden Barış Arduç'un ardından, daha önce 'Çağatay Erdenet' rolünü oynayan Nejat İşler'in diziye geri döneceği iddia edildi. 3. sezonda 10 bölüm rol alan Nejat İşler, büyük ilgi görmüştü.

Ekranların fenomen dizisi Çukur'un 99. bölümü bu akşam Show TV'de izleyenlerle buluşacak. Yeni fragmanda Cumaali Koçovalı'nın Seren Erdenet'e verdiği zarfı, kuzeni Çağatay Erdenet'e ulaştırmasını istemedi, Nejat İşler'in diziye dönüp dönmeyeceğine dair merak uyandırdı.

ÇUKUR 99. YENİ BÖLÜM İLK SAHNE (SNEAK PEEK)

Çukur'un 3. sezonunda 82-92 bölümler arasında konuk oyuncu olarak 'Çağatay Erdenet' rolüyle boy gösteren Nejat İşler'in, 4. sezonda diziye geri döneceği ileri sürüldü. Bilindiği üzere başarılı oyuncunun 'Ercüment Çözer' rolüyle yer aldığı 'Saygı' dizisinin çekimleri tamamlandı.

Bu akşam 99. bölümü ekranlara gelecek Çukur dizisinin son fragmanında, Cumaali Koçovalı'nın "Al bunu Çağatay abine göndereceksin. Ama açmayacaksın" dediği sözler dikkat çekti. Hatırlanacağı üzere 98. bölümde Arık Böke Erdenet ölmüş ve Barış Arduç diziden ayrılmıştı. Bu gelişmelerin ardından, şu an boşta olan Nejat İşler'in Çağatay Erdenet rolüyle yeniden Çukur'da yer alacağı medya kulislerinde konuşuluyor.

ÇAĞATAY ERDENET KİMDİR?

Koçovalılar'ın baş düşmanlarından biridir. Saygın bir iş adamı olarak bilinir fakat uyuşturucu kaçakçılığı yapmaktadır. Salih ve Yamaç'ın planı sayesinde uyuşturucu ticareti ifşa olur ve babası Cengiz Erdenet onu şirketin başından almıştır. Kardeşi Arık Böke'ye işleri devredip yurt dışına gitmiştir.

ÇUKUR 99. BÖLÜM NELER OLACAK?

NEJAT İŞLER KİMDİR?

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

ARAS BULUT İYNEMLİ ÇUKUR'DAN AYRILIYOR MU?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN