Nikki Haley'in üzüntüsü yüzüne yansıdı

Nikki Haley'in üzüntüsü yüzüne yansıdı

Trump'ın aldığı Kudüs kararının hukuksuz olduğunun BM tarafından kabul edilmesinin ardından Nikki Haley'in üzüntüsü yüzüne yansıdı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail'in başkenti olarak Kudüs'ü tanımasının ardından Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda oylama yapıldı. Oylamada, Amerika'nın aldığı Kudüs kararının hukuksuz olarak sayılmasından sonra; ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley büyük bir şok yaşadı.

17-12/22/bmde_alinan_karardan_sonra_abdlilerin_yuzu_dustu_1513923247_6868.jpg

KARARI GÖRMEK İSTEMEYEN HALEY KAÇTI

Amerika Birleşik Devletleri Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Birleşmiş Milletler Genel Kurulunda İsrail'in BM Daimi Temsilcisi Danon'un konuşmasından sonra salonu terk etti.

ABD ÜZGÜN, TÜRKİYE MUTLU

Yaşadığı üzüntüyü yüzüne de yansıtan Haley, objektiflere takıldı. Bu sırada, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise gülümsüyordu.

17-12/22/bmdeki-oylama-sonrasi-o-an-ff3229.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN