Nuray Hafiftaş öldü mü? Nuray Hafiftaş kimdir? Hayatı ve yaşı...

Nuray Hafiftaş öldü mü? Nuray Hafiftaş kimdir? Hayatı ve yaşı...

Nuray Hafiftaş’ın sağlık durumu asıl aratmaları gündemin en çok sorulan soruları arasında girdi. Nuray Hafiftaş öldü mü, ne kanseri oldu ve Nray Hafiftaş kimdir soruları tartışılıyor. Kanser tedavisi uzun zamandır devam eden Nuray Hafiftaş’ın sağlık durumu ile ilgili bir gelişme yaşandı. Nuray Hafiftaş’ın yakın arkadaşı hastaneden haber aldıklarını ve Nuray Hafiftaş’ı yoğun bakma kaldırdıklarını bir umut olmadığını söylediklerini belirtti. Tedavisinin başından beri çok kilo veren Nuray Hafiftaş Kolon ve Karaciğer kanseri tedavisi görüyordu. Bu haberle yeniden gündeme gelen sanatçı herkes tarafından merak edilir oldu. Şimdi herkes Nuray Hafiftaş kimdir bunu konuşuyor. Haberimizde Nuray Hafiftaş’ın hayatını ve yaşını konu ettik. Detaylarına haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz.

Nuray Hafiftaş en son Temmuz ayında bir ameliyat olmuşve uzun zamandır da kanser tedavisi görüyordu. Hastaneden gelen bir haberle yıkılan yakınları hastaneye akın etti. Nuray Hafiftaş'ın durumu ağır, yoğun bakımda ve hayati tehlikesi var. Bütün hayranları da Nuray Hafiftaş öldü mü sorularını sormaya başladı. Uzun zamandır Kolon ve Karaciğer kanseri tedavisi gören Nuray Hafiftaş durumu ağırlaştı. En çok aranan konular içerisine giren 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş kimdir haberimizde detaylandırdık. 

NURAY HAFİFTAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Kanser tedavisi gören Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş hayatını kaybetti.

NURAY HAFİFTAŞ SON SAĞLIK DURUMU

Ünlü sanatçının yakın arkadaşı Müşerref Akay, az önce hastaneden haber aldıklarını belirterek " Şu an hastane gidiyorum. Yoğun bakıma kaldırmışlar. Durumu çok ağırmış. Çok umutlu konuşmadılar. 'Her şeye hazırlıklı olun' dediler ama Allah'tan umut kesilmez " dedi.

NURAY HAFİFTAŞ: HAYATIM BİR ANDA TEPE TAKLAK OLDU

Nuray Hafiftaş zor bir dönemden geçtiğini belirterek şunları söylemişti: Hayatım bir anda tepe taklak oldu. Ben normalde çok pozitif bir insanım. İlk tedaviye başladığım süreçte çok yoruldum çünkü çok yoğun bir şekilde kemoterapi alıyordum. Ancak buraya adım atar atmaz doktorumun hastalığım hakkındaki detaylı bilgi paylaşımları beni çok mutlu etti. Buraya büyük bir mutlulukla geliyorum.

NURAY HAFİFTAŞ NE KANSERİ?

Kolon ve Karaciğer kanseri teşhisi konulan 53 yaşındaki Nuray Hafiftaş'ın rahatsızlığı Facebook sayfasında paylaştığı hastane fotoğrafıyla ortaya çıktı.

Fotoğrafın altına “Kemoterapiye devam... Allah tüm hastalara şifalar versin inşAllah. Hayırlı kandiller” notunu düşen Hafiftaş Temmuz ayında ameliyat olmuştu.

NURAY HAFİFTAŞ KİMDİR?

Nuray Hafiftaş, 8 Ağustos 1964 yılında Çıldır'da doğdu.

İlkokulu Taksim'de okudu.

 İTÜ Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra İstanbul Belediye Konservatuarı İcra Heyetinde 4 yıl kadrolu devlet sanatçısı olarak çalıştı.

Aynı yıllarda İstanbul Radyosu'nda da sözleşmeli sanatçı olarak 4 yıl çalıştı.

 Şimdiye kadar birçok albüm çıkaran sanatçının 100'ü aşkın söz ve bestesi kendisine ait olan eserleri var.

Bunlardan "Ayrılık Nikahı", "Yalan Dünya" ve "İsyan Ediyorum"u Kibariye, "Hasret" ve "Gurbet"i ise İzzet Yıldızhan okudu. Sanatçının son albümünde ise kendisine ait Be Hey Gafil ve "Yavrular isimli iki bestesi bulunuyor.

Türk Halk Müziği'nin çağdaş, otantizm'e asla ihanet etmeyen ama teknoloji'ye açık bir neferi oldu. Zaman oldu kendi kulvarında birlikte yarıştıkları meslektaşlarının albümlerinde vokal yapacak kadar alçak gönüllü ve özverili oldu.

Nuray Hafiftaş'ın Türk Halk Müziği klasik sanatçıları literatürüne girmesine neden olan özellikleri kuşkusuz sadece bunlar değil. "Eyvah Gönül" de ürettikleri eserlerden biri.

 Star Prodüksiyon etiketiyle piyasaya çıkan 'Yazı Bir Dert Kışı Bir Dert' isimli son albümünün prodüktörlüğünü Yusuf Savaş üstlendi. 12 eserden oluşan bu albüm yaklaşık dört yıl aradan sonra çıktı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN