Erdoğan'dan Nuray Hafiftaş talimatı: Devlet töreniyle uğurlanacak

Erdoğan'dan Nuray Hafiftaş talimatı: Devlet töreniyle uğurlanacak

Sanatçı Müşerref Akay,"Sayın Cumhurbaşkanımızın emriyle Nuray Hafiftaş'ın cenazesi devlet töreniyle kalkacak" dedi.

Kanser tedavisi gördüğü hastanede 54 yaşında vefat  eden Türk halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'ın cenazesi, yarın İstanbul'da  defnedilecek.  Alınan bilgiye göre, Nuray Hafiftaş için yarın ikindi vakti Teşvikiye  Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. Sanatçının cenazesi, daha sonra Zincirlikuyu  Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

DEVLET TÇRENİYLE UĞURLANACAK

Sanatçı Müşerref Akay, , "Sayın  Cumhurbaşkanımızın emriyle Nuray Hafiftaş'ın cenazesi devlet töreniyle kalkacak."  dedi.

Bu arada Edip Akbayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hafiftaş'ın  sağlık durumunu öğrenmek için Kubat'la hastaneye geldiklerini ancak acı haberi  aldıklarını belirterek, "Çok üzüldük. Halk müziğinde çok sevdiğim bir  arkadaşımdı. Hepimiz faniyiz ama genç ölüm hepimizi üzüyor. Nuray'ın ölümü de  bizi hastanenin kapısında şok etti, sanat camiasının başı sağolsun." dedi.

Kubat da "Nuray'ın, 6 aydır durumu malumdu. Bu sürede sanat camiası  Nuray'a gerçekten inanılmaz bir destek verdi. Ailesi adına onun için herkese  teşekkür ediyorum. Türkülerimizin başı sağolsun. Görelim dedik ama böyle bir  duruma karşılaştık." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN