Onur Ünlü'nün filmleri İstanbul Modern Sinema’da

Onur Ünlü'nün filmleri İstanbul Modern Sinema’da

İstanbul Modern Sinema, farklı kuşaklardan yönetmenleri ağırladığı 'Yönetmenlerle Buluşma' programının dördüncüsünde Onur Ünlü’yü konuk ediyor. Program 2-12 Şubat günleri arasında İstanbul Modern Sinema’da.

İstanbul Modern Sinema, Türkiye’nin güncel sinema kültüründe sanatsal kimliği ve özgün yaklaşımlarıyla öne çıkan yönetmenlerin konuk olduğu buluşma serisini sürdürüyor. Farklı kuşaklardan yönetmenlerin davet edildiği 'Yönetmenlerle Buluşma' adlı program, onların gözünden üretimlerine ve günümüz sinemasının dinamiklerine odaklanıyor. Serinin dördüncü konuğu, oluşturduğu kendine özel sinema diliyle birbirinden farklı türlerde dolaşan, hem televizyon hem de sinemadaki kariyeriyle bir hayran kitlesine sahip olan Onur Ünlü.

2-12 Şubat günleri arasındaki program dahilinde Ünlü’nün 'Polis', 'Güneşin Oğlu', 'Beş Şehir', 'Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi', 'Sen Aydınlatırsın Geceyi', 'İtirazım Var', 'Acı Aşk' adlı filmleri gösterilecek. Ünlü'nün 'Leyla ile Mecnun', 'Şubat 2013' ve 'Beş Kardeş' dizilerinden de bazı bölümlerin gösterimi yapılacak. Ayrıca yarın saat 19.00'da Onur Ünlü ile müzede bir söyleşi gerçekleşecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN