ÖSYM'den ALES adaylarına saat uyarısı | ALES açılımı ne?

ÖSYM'den ALES adaylarına saat uyarısı | ALES açılımı ne?

ÖSYM'den ALES adaylarına saat uyarısı geldi. ALES açılımı ne? sorusunun yanıtını ve ÖSYM'den gelen son dakika uyarılarını haberimizde bulabilirsiniz. Sınava girecek olanlar ÖSYM GİS sayfasından yapılan uyarıları takip ediyorlar. ALES sınavı 6 Mayıs pazar günü yapılacak. İşte ALES'in açılımı ve yapılan son dakika uyarıları...

ALES sınavı için son hazırlıklarını yapanlara ÖSYM'den saat uyarısı geldi. ALES açılımı googlede aranırken sınava girecekler ÖSYM GİS'den giriş yaparak ALES hakkındaki son dakika uyarılarını kontrol ediyorlar. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 6 Mayıs Pazar günü uygulanacak olan ALES için uyarı geldi. ALES açılımı Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'dır.  ALES adayları yapılan açıklamaları haberimizden takip edebilirsiniz.

ALES sınavı için geri sayım başladı. ÖSYM GİS sayfasından yapılan uyarıda ALES adaylarına saat 10.00'dan sonra sınav binalarına girişe izin verilmeyeceği belirtildi. 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 6 Mayıs Pazar günü uygulanacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) adaylarına saat 10.00'dan sonra sınav binalarına girişe izin verilmeyeceği uyarısında bulunuldu.

Twitter üzerinden yapılan duyuruda, 6 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek ALES'e girecek adaylara yönelik hatırlatma yapıldı.

Buna göre, adaylar, saat 10.00'dan sonra sınavın yapılacağı binalara alınmayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN