Oxford'da Emma Watson önlemi

Oxford'da Emma Watson önlemi

Aktris olan Emma Watson’ın öğrencisi olduğu Oxford’da bulunan Headington School'ın aktristin diğer öğrenciler tarafından ‘taciz’ edilmemesi için değişik bir önleme imza attığı iddia edildi.

Emma Watson’ın öğrencisi olduğu Oxford’da bulunan Headington School'da kuralları üç kez çiğneyen bir öğrenci okuldan uzaklaştırma cezası alıyor!

16-08/03/emma-watson-dan-imza-alan-yanar-7440309.Jpeg

Okul gazetesinde yer alan habere göre, okul yönetimi, 26 yaşındaki yıldızdan imza istemek ya da fotoğraf çektirmek gibi taleplerde bulunmayı ceza sebebi olarak belirledi. Emma Watson konusundaki kuralları üç kez çiğneyen bir öğrencinin okuldan uzaklaştırabileceği de söylenenler arasında...

16-08/03/57a1a96218c7741130987cbf.jpg

Okul gazetesine konuşan bir öğrenci: ‘Elbette onunla arkadaş olabilir ve konuşabilirsiniz ama hayranı olarak gidip imza istemek ya da başka şeyler yaptırmaya zorlamak yasak’ dedi. Bir başka öğrenci de, Watson'ın okula başladığı gün 'Hoşgeldin Hermione' posteri astığını ancak imza istemekten çekindiğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN