Özgür Gündem gazetesine operasyon: 4 kişi gözaltına alındı

Özgür Gündem gazetesine operasyon: 4 kişi gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle geçici olarak kapatılan Özgür Gündem gazetesinin 4 şüpheli yöneticisi gözaltına alındı.

Terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı gerekçesiyle geçici olarak kapatılan Özgür Gündem gazetesine polis operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı Umut Tepe tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Özgür Gündem gazete binasına polis baskın düzenledi. Hakkında gözaltı kararı bulunan gazetenin yöneticileri olan 4 şüpheli gazete binasında gözaltına alındı.

DİJİTAL VE YAZILI EVRAKLARA EL KONULDU

Gazete binasında yapılan aramada çok sayıda dijital ve yazılı evraka el konulduğu öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor. Öte yandan aramalar sırasında polise mukavemet gösteren 20 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN