Özgür Gündem yayın yönetmeni ve yazı işleri müdürü tutuklandı

Özgür Gündem yayın yönetmeni ve yazı işleri müdürü tutuklandı

Özgür Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zana Kaya ile Özgür Gündem Yazı İşleri Müdür İnan Kızılkaya Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yapılan savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Zana Kaya ve İnan Kızılkaya nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Geçici süreyle kapatılan Özgür Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zana Kaya ile Özgür Gündem Yazı İşleri Müdür İnan Kızılkaya Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yapılan savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Zana Kaya ve İnan Kızılkaya'nın 'Terör örgütü üyeliği ve Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma' suçlarından tutuklanmalarının talep edildiği öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Özgür Gündem Genel Yayaın Yönetmeni Zana Kaya ile Yazı İşleri Müdürü İnan Kızılkaya sevk edildikleri nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN