Prof. Ahmet Akgündüz’den tepki çeken Tahir Elçi tweeti

Prof. Ahmet Akgündüz’den tepki çeken Tahir Elçi tweeti

Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Akgündüz Diyarbakır'da öldürülen Tahir Elçi için Twitter adresinden "Su testisi su yolunda kırılır' yorumunu içeren bir tweet atması tepki çekti.

Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Akgündüz Diyarbakır'da öldürülen Tahir Elçi için 'su testisi su yolunda kırılır' yorumunda bulunması tepki çekti. 

"Su testisi su yolunda kırılır"

Akgündüz , Diyarbakır'da 4 Ayaklı Minare'nin çatışmalarda zarar görmesinin engellemek için basın açıklaması yaptıktan sonra başından vurulan Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi için "Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi öldürülmüş. Su testisi su yolunda kırılır" yorumunda bulundu. 

Twitter hesabından açıklama yapan Akgündüz'e twitter kullanıcıları tepki gösterdi. 

Akgündüz'e gelen tepki mesajları






Soru önergesi verilmişti

Akgündüz’ün, daha önce de çeşitli kesimleri rahatsız eden açıklamaları oldu. Akgündüz nefret içerikli açıklamaları nedeniyle Liberal Sağ Parti (VVD) ile İşçi Partisi (PvdA), Hıristiyan Demokrat Parti (CDA) ve Özgürlük Partisi (PVV) soru önergesi vermiş, Hollanda’da bu durum büyük tepki çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN