PSG'de Neymar ve Cavani krizi

PSG'de Neymar ve Cavani krizi

Paris Saint-Germain'in dün Lyon'u 2-0 mağlup ettiği mücadelede sırasında Neymar ile takım arkadaşı Cavani arasında yaşanan anlaşmazlık kameralara yansıdı.

Fransa liginde PSG-Lyon karşılaşmasının başında frikik kazandıktan sonra Edinson Cavani topu eline aldı. Ardından topu alan Dani Alves, Cavani'nin ısrarlarına rağmen topu kendisine geri vermedi. Alves, topu Barcelona'dan eski takım arkadaşı ve hemşehrisi Neymar'a vererek vuruşu onun yapmasını sağladı.

PENALTIYI CAVANI KULLANDI

Cavani ise kazanılan penaltıda topun başına geçti. Neymar'ın itirazlarına rağmen penaltıyı kendisi kullanan Cavani, atışı kaçırdı.

Maçın ardından açıklama yapan PSG Teknik Direktörü Unai Emery, "İyi penaltı atan çok oyuncumuz var. Neymar ile Cavani bu konuda anlaşamazsa devreye girip bir karar vereceğim" dedi.

INSTAGRAM'DAN TAKİBİ BIRAKTI

Öte yandan penaltı atışı sırasında yaşanan tartışmanın ardından Neymar, Instagram'dan Cavani'yi takibi bıraktı.

Neymar, bu sezon başında Barcelona'nın göndermek istememesine rağmen sözleşmesindeki serbest kalma bedeli olan 222 milyon euro'luk rekor ücretin ödenmesiyle PSG'ye transfer olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN