Rasim Öztekin'in verdiği kilolarla çok konuşulan kızı Pelin Öztekin, 'Hayat Şarkısı'yla geliyor

Rasim Öztekin'in verdiği kilolarla çok konuşulan kızı Pelin Öztekin, 'Hayat Şarkısı'yla geliyor

Geçtiğimiz günlerde verdiği 68 kilo ile gündeme gelen Rasim Öztekin’in oyuncu kızı Pelin Öztekin, yepyeni dizi ile ekranlara dönüyor.

Kanal D'nin, farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken, çok yakında ekrana gelecek olan yepyeni dizisi "Hayat Şarkısı" nın Zeynep karakterine Pelin Öztekin hayat verecek.

Geçirdiği mide ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çeken Pelin Öztekin, yeni imajıyla ilk kez “Hayat Şarkısı” dizisinde rol alacak. Öztekin, Kanal D’nin merakla beklenen dizisinde Tayanç Ayaydın’ın canlandırdığı Hüseyin’in eşi Zeynep’e hayat verecek.

Hayat Şarkısı dizisinin fragmanı

Hayat Şarkısı dizisinin hikayesi

Mudanya yakınlarındaki Güzelköy’ de doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Güzelköy’de iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir. 

Oyuncuları

Burcu Biricik (Hülya Çamoğlu Cevher)

16-01/28/burcu.png

Birkan Sokullu (Kerim Cevher)

16-01/28/birkan.png

Tayanç Ayaydın (Hüseyin Cevher)

16-01/28/tayanc.png

Ecem Özkaya (Melek Çamoğlu)

16-01/28/ecem.png

Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram Cevher)

16-01/28/ahmet.png

Pelin Öztekin (Zeynep)

16-01/28/pelin-oztekin.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN