Robin Van Persie Barcelona'ya hayır diyemedi

Robin Van Persie Barcelona'ya hayır diyemedi

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı van Persie, devre arasında Barcelona'ya gideceği yönündeki haberler hakkında flaş ifadeler kullandı.

Ağzından "hayır" sözcüğü çıkmayan Robin Van Persie, "Gelecekte neler olur bilemem" dedi.

Robin Van Persie, hakkında çıkan Chelsea veBarcelona iddiaları sonrasında Hollanda'da yayın yapan ELF Voetbal Magazine'ye açıklamalarda bulundu.

"Geleceği planlayamazsınız" başlıklı verilen yazıda, van Persie'nin Fenerbahçe'de devam edeceği ancak her an her şeyin olabileceği ifadeleri yer aldı.

Fotomaç'ın haberine göre 32 yaşındaki futbolcu, transfer haberleri hakkında yaptığı açıklamada, "Futbolda öğrendiğim bir şey varsa, o da hiçbir şey için plan yapamayacak olmanızdır. Gelecekte neler olur bilemiyorum. Fenerbahçe ile 2.5 yıl daha sözleşmem var" ifadelerini kullandı. "Hayır, böyle bir gelişme yok" diyemeyen RvP'nin bu sözleri manidar bulundu.

Çocukların mutluluğu önemli 

Derginin muhabiri Guus Hetterscheid'i İstanbul'da konuk eden van Persie, röportajın devamında İstanbul'da ilk haftalarda otelde kaldığını ve bu durumun kolay olmadığını dile getirdi.

Hollandalı futbolcu, "İlk zamanlar ailemle otelde kalıyorduk. Şimdi İstanbul'un sakin bir yerinde evimiz var. Yeni ortama alışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz ve aile olarak mutlu olduğumuzu söyleyebilirim. Ailem ve ben kendimizi iyi hissediyoruz. Çocuklarım okulda çok mutlu. Çok iyi insanlarla zaman geçiriyorlar. Çocuklarımın mutluluğunu görünce ben de mutluluk duyuyorum" sözlerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN