Robin van Persie deplasmanda durdurulmuyor

Robin van Persie deplasmanda durdurulmuyor

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı deplasmanda attığı gollerle başarılı bir istatistik yakaladı. Robin Van Persie attığı 6 golün 5'ini deplasmanda kaydetti.

Fenerbahçe'nin Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada Robin van Persie yine ağları havalandırmayı başardı. Bu golle Hollandalı yıldız deplasmandaki başarılı performansını sürdürdü.

5 tanesi deplasmanda 

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldız oyuncusu Robin van Persie, toplamda 6 gol attı. Süper Lig’de 5 gol ve Avrupa kupalarında bir gol atan van Persie, bu gollerinin 5 tanesini deplasmanda kaydetti. Mersin İdman Yurdu, Atromitos, Beşiktaş, Kayserispor ve Ç.Rizespor deplasmanlarında gol atan Hollandalı oyuncu sadece Bursaspor’a iç sahada gol attı.

1070 gün sonra gelen gol

Hasan Ali Kaldırım 3-1 kazanılan Mersin İdman Yurdu maçında takımının ilk golünü attı. Hasan Ali böylece 1070 gün sonra Süper Lig’de gol attı. Hasan Ali en son 16.12.2012 tarihinde Galatasaray’a karşı deplasmanda (lig maçı) gol atmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN