Rusya'dan ABD'ye uyarı: Bizi kullanmayın

Rusya'dan ABD'ye uyarı: Bizi kullanmayın

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD televizyonuna yaptığı açıklamada, "Ülkemiz ve ikili ilişkilerimizin ABD içindeki siyasi oyunun kurbanı haline gelmesinden dolayı çok üzgünüz. ABD'de, Rusya'yı kendi iç politika oyunlarında kullanmak isteyen insanlar var" diye konuştu.

Peskov, Rusya'nın sürekli ABD'deki seçimleri etkilediği yönündeki haberlerin doğru olmadığını vurgulayarak, "Bu oldukça ilginç, uzun zamandır bu suçlamaları duyuyoruz. Ama şu ana kadar hiçbir kanıt sunulmadı. Korkarım istihbarat daireleri hiçbir somut kanıt sunmayacak" dedi.

İKİ LİDER BİRBİRİNE BENZİYOR

Peskov ayrıca iki liderin de birbirine benzediğini belirterek, "Her ikisi, ulusal çıkar önceliğinde ısrarcı. Onlar, partnerle iyi ilişkileri korumanın, bu ilişkilerin karşılıklı yarar sağladığına ve karşılıklı olarak görüşlerin dikkate alındığına emin olmanın ulusal çıkar olduğunu çok iyi anlıyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN