Sabancı suikasti zanlısı İsmail Akkol Aydın'da yakalandı

Sabancı suikasti zanlısı İsmail Akkol Aydın'da yakalandı

Aydın'ın Söke ilçesinde otogarda canlı bomba olduğu tahmin edilen iki kişi yakalandı. Yakalanan şahısların İzmir'e gitme hedefinde oldukları belirlendi. Canlı bombaların üzerinden el bombası ve canlı bomba düzeneği çıktı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yakalanan teröristlerden birinin DHKP-C'li İsmail Akkol olduğunu belirtti.

Aydın'ın Söke ilçesinde otogarda canlı bomba oldukları ileri sürülen iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan teröristlerden birinin Özdemir Sabancı suikastinin zanlısı DHKP-C'li İsmail Akkol, diğerinin de Fadik Adıyaman olduğunu söyledi.

Gözaltına alınan iki kişinin bagajlarında yapılan aramada ilk belirlemelere göre 1 kalaşnikof uzun namlulu tüfek, bir el bombası, canlı bomba düzeneği ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Gözaltına alınan iki kişinin Didim'den Söke'ye geldikleri, buradan da İzmir'e gitmek üzere bilet almak istedikleri öğrenildi.

Emniyet Müdürü: İsmail Akkol yakalandı

Aydın Emniyet Müdürü Halis Böğürcü düzenlediği basın toplantısında Söke'de silah ve patlayıcılarla gözaltına alınan iki kişiden birinin Özdemir Sabancı suikastının zanlısı DHKP-C'li İsmail Akkol, diğerinin de Fadik Adıyaman olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürü Böğürcü, kimliklerin parmak izi karşılaştırmasının ardından kesinleşeceğini belirtti.

DHKP-C'li terörist Akkol yakalandı

AYDIN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN