Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alımı hangi kadrolarda yapılacak? Sağlık personeli yerleştirme

Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alımı hangi kadrolarda yapılacak? Sağlık personeli yerleştirme

Haberimizde Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alımı hangi kadrolarda yapılacağını ve ÖSYM, Sağlık Bakanlığına 18 bin sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme işleminin detaylarını bulabilirsiniz. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeyle ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyinde toplam 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacağını duyurmuştu. Sonuçlar "sonuc.osym.gov.tr" adresinden öğrenilebiliyor. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkındaki tüm detaylar...

Sağlık Bakanlığı 18 bin personel alımı hangi kadrolarda yapılacak ve ne kadar alınacak? haberimizde bulabilir Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkındaki tüm yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz. ağlık Bakanlığına 18 bin sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme işlemini tamamladı. Sonuçlar "sonuc.osym.gov.tr" adresinden öğrenilebiliyor. 2018 yılında Bakanlık toplam 4 aşamada 55 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL YERLEŞTİRME LİSTELERİ İÇİN TIKLAYIN 

ÖSYM, Sağlık Bakanlığına 18 bin sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme işlemini tamamladı. Sonuçlar "sonuc.osym.gov.tr" adresinden öğrenilebiliyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI 18 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALIM İLANI HANGİ KADROLARDA YAPILACAK?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan sağlık personeli olmak için bekleyenlere müjdeyi verdi. Sağlık Bakanlığı'nın personel alımları binlerce aday tarafından merakla bekleniyor. Öyle ki adaylar seçim öncesi dönemde kendi kadrolarından daha fazla alım yapılması için sosyal medya üzerinde kampanyalar düzenliyorlar.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI BEKLENİYOR

Sağlık Bakanlığı'na yapılacak personel alımları, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından adaylara duyurulmuştu. Sağlık Bakanı Demircan yapılacak alımlara ilişkin ilk açıklamalarında 55 bin civarında sağlık personeli ile sağlık işçisi alımı yapılacağını ve bu alımların kademeli olarak gerçekleştirileceğini duyurmuştu. 4 aşamada yapılacak alımlarda toplam personel alımının 55 bin civarında olacağo daha önce kamuoyu ile paylaşılmıştı. 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan konuya dair son açıklamasında ise 9 bin aldıklarını ve 18 bin için de Maliye Bakanlığından izin çıktığını bildirdi. Bakan Demircan açıklamalarının devamında önümüzdeki günlerde ÖSYM'nin sitesinde ilan edileceğini Haziran ayına varmadan ya da haziran başında 18 bin sağlık çalışanını bu sağlık ordusuna katmış olacaklarını ifade etmişti. Bakan Demircan bu konu hakkında ÖSYM'nin 31 Mayıs Perşembe günü açıklama yapacağını da belirtti. 

SAĞLIK BAKANLIĞI İÇİN ALIMLAR HANGİ POZİSYONLARDA YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı'ndan alım ilanı bekleyen adayların en çok konuştukları konunun başında, alımların hangi pozisyonlarda olacağı konusu geliyor. Adaylar, seçim öncesi dönemde bu konuda sosyal medya kampanyaları düzenleyerek kendi bölümlerine yapılacak alım sayısını artırmayı hedefliyorlar. Konuya dair ayrıntılar geldikçe sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN