Botoks iğnesi bunun yanında hiçbir şey! Hem doğal yöntem hem anında etki: Sabaha 10 yaş genç uyanacaksınız

Botoks iğnesi bunun yanında hiçbir şey! Hem doğal yöntem hem anında etki: Sabaha 10 yaş genç uyanacaksınız

Cildin dolgun ve genç görünümü çoğu insanın dikkat ettiği bir konuyken bu yöntemi daha önce denemediğinize pişman olacaksınız. Öyle ki bu yöntemlerin yanında botoks iğnesi geri planda kalıyor. Hem doğal hem de anında etki için bu yöntemlere olan ilgi her geçen gün artıyor.

Her yaşta genç görünen bir cilt çoğu insanın en büyük arzusudur. Bu kapsamda insanlar farklı cilt bakım rutinleri uygularken cerrahi müdahaleler bile yaptırıyor. Lakin botoks gibi cerrahi müdahaleleri gerek kalmadan cilt tipinize uygun bakım rutinleri yaptığınız takdirde cildinizde botoks etkisi yaratmanız oldukça mümkün. Peki, cildin her yaşta genç görünmesi için neler yapılabilir? İşte ciltte botoks etkisi sağlayacak o doğal yağlar…

GENÇ GÖRÜNEN CİLT SIRLARI

Doğal yağlar, herkesin bildiği üzere hem cilt bakımında hem de saç bakımında sıklıkla kullanılıyor. Kimyasallara eli gitmeyen kişiler genellikle bu doğal yağları tercih ederken bazı doğal yağlar cilt hücrelerinin kısa sürede yenilenmesine yardımcı oluyor. Söz konusu bu yağları düzenli şekilde kullananlar cildin genç kalmasını sağlıyor. Özellikle gece uyumadan önce sürülen doğal yağlar daha etkili sonuçlarla karşılaşmasına olanak sağlıyor. Çünkü cilt geceleri kendini daha hızlı bir şekilde yeniliyor.

CİLT İÇİN KULLANILAN DOĞAL YAĞLAR

ARGAN YAĞI

yeni-proje-7-002.jpg

Cilt için doğal bir nemlendirici görevi gören argan yağı, cildin her zaman parlak ve pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor. Argan yağının içerisinde bulunan Omega 3, 6 ve 9 gibi yağ asitleri cildin bariyerini iyileştirerek nemli bir görünüm sağlıyor.

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI

uzumcekirdegi-yagi.jpg

Üzüm çekirdeği yağının içerisinde bol miktarda E vitamini bulunuyor. Bu vitamin cildi onarırken cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı oluyor. Bir yandan da doğal nemlendirici görevi gören bu yağ, cilt kuruluğunun önüne geçerken dolgunluk sağlıyor.

KUŞBURNU YAĞI

kusburnu-yagi.jpg

İçerisinde bulunan bileşenler sayesinde kırışıklık, ince çizgi ve koyu leke gibi cilt problemlerinin önüne geçen kuşburnu yağı içerisinde bol miktarda A vitamini bulunduruyor. A vitamini, yaşlanmayı geciktiren en iyi uçucu yağ olarak kabul ediliyor.

LİMON YAĞI

limon-yagi.jpg

Muazzam bir C vitamini kaynağı olan limon yağı cildin ihtiyaç duyduğu C vitaminini sağlıyor. C vitamininin ciltteki en iyi etkileri arasında bulunan koyu lekeleri açma ve cilt tonu eşitliği sağlama görevi limon yağı sayesinde fazlasıyla sağlanıyor. Aynı zamanda tam bir antioksidan etkisi göstererek cildin daha canlı ve dolgun görünmesine yardımcı oluyor. Bunun yanı sıra sivilce, akne ve siyah nokta gibi problemlerin de önüne geçiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN