Aman hastalanmayın! İstanbul Tabip Odası duyurdu: Hastaya ayrılan süre 2 dakikaya düştü

Aman hastalanmayın! İstanbul Tabip Odası duyurdu: Hastaya ayrılan süre 2 dakikaya düştü

İstanbul Tabip Odası, yoğunluğu azaltmak için 10 dakikadan 5 dakikaya düşürülen randevu süresinin bazı hastanelerde 2 dakikaya kadar düştüğünü belirtti. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Sağlık 2 dakikaya sığmaz!" denildi.

Hastanelerdeki yığılmalar nedeniyle bazı hastanelerde randevu süresi 2 dakikaya düştü. Kamu hastanelerindeki yetersizlikler nedeniyle 3, 6, 12 aylık sürelerle ancak randevu alabilirken, yığılmanın önüne geçilmesi amacıyla Sağlık Bakanlığı randevu süre aralığını 6 Ekim 2022’de 10 dakikadan 5 dakikaya düşürdü ancak bu süre de yığılmayı düşüremedi.

İstanbul Tabip Odası (İTO), bu sürenin bazı hastanelerde 2 dakikaya düştüğünü açıkladı.

Sağlığın iki dakikaya sığdırılamayacağına vurgulan yapılan paylaşım şöyle:

İstanbul Tabip Odası (İTO) ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Randevu sürelerinin 2 dakikaya aralığına düştüğünü gösteren fotoğrafla birlikte şu ifadelere ye verildi: “İstanbul’da bir eğitim ve araştırma hastanesinin 8 Mayıs randevu ekranı aşağıdaki gibidir. Sağlık 2 dakikaya sığmaz!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN