Samsun'da FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Samsun'da FETÖ operasyonu: 7 gözaltı

Samsun'da, FETÖ'nün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün gizli haberleşme ağı olan ByLock kullandıkları tespit edilen kişilere yönelik Samsun merkezde, Terme ve Bafra ilçelerinde operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda Giresun'da FETÖ'nün okulunda öğretmen olan Sümeyra N.O. ve yine aynı okulda işçi olan eşi Sadık O. Terme ilçesinde yakalandı. Sadık O.'dan 2 adet F serisinden 1'er dolar para ele geçti.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, üniversite öğrencisi Can T. ve makine tamircisi Emre O. Samsun'da, Gazi Üniversitesinde araştırma görevlisiyken ihraç edilen Sibel E., ihraç öğretmen Musa B. ile Hüseyin A.'yı Bafra ilçesinde yakalanarak gözaltına aldı.

7 kişi sorgulanmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SAMSUN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN