Şarkıcı Sıla Gençoğlu trafik kazasında yaralandı | Son dakika haberleri

Şarkıcı Sıla Gençoğlu trafik kazasında yaralandı | Son dakika haberleri

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, TEM otoyolunun Sakarya kesiminde içinde bulunduğu cipin yoldan çıkması sonucu hafif yaralandı

Şarkıcı 'Sıla', Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Düzce'deki hastanede tedaviye alınan şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaza öğle saatlerinde TEM yolunun Hendek mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden İsmail Serkan Güney yönetimindeki 34 ZG 1593 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesiyle şarampole uçtu.

17-02/14/resimid_6007288.jpg

Cipte bulunan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Hande Kızıl ve Büşra Sarıkaya yaralandı, sürücü ise yara almadan kurtuldu.

SILA TABURCU OLDU

ŞARAMPOLE UÇTU

Sıla Gençoğlu, ambulansla Düzce'deki Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Hande Kızıl ve Büşra Sarıkaya Hendek'e götürüldü.

17-02/14/resimid_6007705-1487084197.jpg

Acil servisteki tedavisi ardından ortopedi servisine alınan Sıla Gençoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HERKES İYİ!

Ünlü sanatçının menajeri Serkan Güney hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada durumlarının iyi olduğunu belirterek " Aracamız bir anda yoldan çıktı ve yan yattı. Kontrol amacıyla hastaneye gittik. Hepimiz iyiyiz ve şimdi de Ankara konseri için yola çıktık " dedi.

DÜZCE/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN