14 yaşında yankesici oldu! 50'nci suçunda yakayı ele verdi

14 yaşında yankesici oldu! 50'nci suçunda yakayı ele verdi

Diyarbakır'da farklı tarihlerde mağazalardan ve insanlardan yankesicilik yoluyla çok sayıda hırsızlık yapan ve her seferinde serbest bırakılan 14 yaşındaki A.G., 50'nci suçunu işleyince kıskıvrak yakalandı. Mağazadan giysi ve bir kişinin çantasından para çalan A.G., bu kez tutuklandı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde farklı tarihlerde giyim mağazaları ve marketlere giren 14 yaşındaki A.G. hırsızlık yaptı. Polis tarafından her defasında gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede serbest bırakılan A.G., son olarak Yaşar Kemal Caddesi'ndeki mağazaya girdi.

yeni-proje-001.jpg

A.G.'nin giyim mağazasında yaptığı yankesicilik, fark edilip polise ihbarda bulunuldu. Adrese gelen Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, çalışma yaptı.

yeni-proje-2.jpg

Mağaza ve caddedeki kameraları inceleyen ekipler, şüphelinin ilçede sürekli hırsızlık yapan A.G. olduğunu tespit etti.

yeni-proje-1.jpg

Onlarca kameradan şüpheli A.G.'nin gidiş yönüne göre inceleme yapan ekipler, düzenledikleri operasyonla şüpheliyi gözaltına aldı.

Polis, "Genel Bilgi Taraması"nda (GBT), A.G.'nin çok sayıda hırsızlık ve yankesicilik suçuna karıştığını ortaya çıkardı. A.G., emniyetteki işlemlerinin ardından bu kez çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN