6 Şubat felaketlerinin boyutu bir kez daha gözler önünde: Korku filmlerini aratmadı

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6'lık depremlerin üzerinden bir yıla yakın zaman geçmişken ortaya çıkan görüntüleri bir kez daha depremin görüntüsünü gözler önüne serdi. 7.7'lik ilk depremin gerçekleştiği sırada çekilen görüntüler, korku filmi sahnelerini aratmıyor.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerden en çok etkilenen il olan Hatay'da bir yıl sonra ortaya çıkan görüntüler, vatandaşların panik içinde yaşadığı anları ve yerle bir olan duvarları gözler önüne seriyor. Bu korku dolu anlar, bir korku filmi sahnesini aratmıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Hatay'ı yerle bir ettiği büyük felakette, şehirde 25 bine yakın insan hayatını kaybetmişti. Özellikle Antakya ilçesinde binlerce bina ağır hasar almıştı. Antakya'ya bağlı Akasya Mahallesi'nde yaşanan deprem anını bir vatandaş cep telefonuyla kayıt altına aldı.

6 Şubat depremlerinin yıl dönümüne yaklaşırken, ortaya çıkan bu görüntülerde vatandaşların deprem anındaki panik ve çevrede oluşan yıkımın boyutu net bir şekilde görülebiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN