Adliyede hareketli dakikalar: Savcıyla görüşmek isteyip polislerin üzerine araç sürdüler

Adliyede hareketli dakikalar: Savcıyla görüşmek isteyip polislerin üzerine araç sürdüler

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki adliye binasında hareketli dakikalar yaşandı. 11 şüpheli savcıyla görüşme talebi ile zorla adliye binasına girmeye çalıştı. Kendilerini engellemeye çalışan polis ekiplerine mukavemette bulunan şüphelilerden biri aracını polislerin üzerine sürerek kaçtı. Kovalamaca sonucu 11 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, savcıyla görüşme talebiyle adliye binasına zorla girmeye çalışan 11 kişinin geçişine izin verilmedi.

Kendilerini engellemeye çalışan görevli polislere tehditte bulunan ve küfreden şüphelilerin gözaltına alınması için bölgeye takviye ekipler çağrıldı.

ARACINI POLİSLERİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Gözaltı sırasında ekiplere direnen M.A, bindiği aracını önce polislerin üzerine sürdü, ardından da park halindeki araçlara çarpıp kaçtı.

Yanındaki V.A. ile kaçan M.A'nın aracı kovalamaca sonucu durduruldu.

V.A. ve M.A'nın da arasında olduğu 11 şüpheli, gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN