Başkan Deveciler, Bahçelievler Mahallesi'nde coşkulu bir kalabalıkla buluştu

Başkan Deveciler, Bahçelievler Mahallesi'nde coşkulu bir kalabalıkla buluştu

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Bahçelievler Mahallesi'nde binlerce destekçisiyle bir araya geldi.

Başkan Deveciler, "Değişen ve Gelişen Burhaniye" sloganıyla Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen buluşmada, Burhaniye'nin gelişimine katkı sağlamak için bir araya geldiklerini belirtti. Başkan Ali Kemal Deveciler, hemşehrilerine yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgi verirken, Burhaniye'nin ortak akıl ile yönetilerek daha ileri noktalara taşınması için vatandaşların öneri ve taleplerini de önemsediklerini vurguladı.

Beş yıllık süreçte Burhaniye'nin her noktasında yoğun çaba harcadıklarını dile getiren Başkan Deveciler, hemşehrilerinden aldıkları destek ve sevginin karşılıksız kalmayacağını ifade etti. Başkan Ali Kema l Deveciler, "Sizlere söz veriyoruz ki; Burhaniye'mizin gelişimi için durmaksızın çalışarak, 31 Mart'ta ilçemize tekrar baharı getireceğiz” dedi.

Başkan Ali Kemal Deveciler ve ekibi, Bahçelievler Mahalle sakinlerine gösterdikleri destek ve sevgi için teşekkür ederek, birlikte başaracaklarına inandıklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN